Återförsäljare planteringsbord

Bord för att plantera och odla inomhus och utomhus

planteringsbord

Pris per set (bord + kärl) är 159 kr + frakt 60 Kr

Totalt : 219 Kr.

Planteringsbord finns på lager i Älmhult.

BANKGIRO : 5556-0924

SWISH : 070 327 29 31

Vill du via din webbshop eller på annat sätt sälja detta planteringsbord, ta då kontakt enligt kontaktinformation nedan.

CADTECH I ÄLMHULT

Fälhult Pl 1929

343 90 Älmhult

Tele : 0703272931

Epost : per-erik@cadtech-almhult.se

www.cadtech-almhult.se


Varför detta planteringsbord

planteringsbord planteringsbord

Planteringsbordet har också andra användningsområden än att fungera som ett bord att odla och plantera på, tex som ett pysselbord för både unga och vuxna, sorteringsbord av olika saker samt som ett hjälpmedel för att rensa bär, tex lingon och blåbär. Fakta om material, vikt och dimensioner hittar du längre ner på sidan. Detta plastbord med uppsamlare är en bra ersättare för både köksbord och matbord som ska förbli snygga och rena vilket snabbt kan ändras om tex köksbordet används som ett planteringsbord eller odlingsbord.

Detta planteringsbord består av två delar, odlingsbord och uppsamlingskärl, tillverkade i vit hårdplast med en plasttjocklek på 2 mm. Den plast som delarna är tillverkade i är Moplen EP 548R. Här kan du ladda ner materialspecifikationen. De bakre benen på planteringsbordet lutar utåt för att förhindra att bordet slår runt om man lägger armarna längst bak på bordet.

Fakta planteringsbord

Detta planteringsbord är tillverkat i vit hårdplast med en plasttjocklek på 2 mm. Bordet har max måtten 450 x 360 x 95 mm. Då uppsamlingskärlet står under bordet så är det ett avstånd på 5 mm mellan delarna. Bordet väger ca 0,4 Kg. De bakre fötterna lutar utåt för att förhindra att bordet välter då man lägger sina armar på bordet. Vid leverans så levereras bordet och uppsamlingskärlet tillsammans.

Uppsamlingskärlet är tillverkad i vit hårdplast med plasttjockleken 2 mm. Kärlet väger 0,2 Kg. Maxmåtten är 374 x 274 x 45 mm. Då uppsamlingskärlet ställs under planteringsbordet så är avståndet 5 mm mellan delarna. De avlånga hålen i bottnen har måtten 30 x 3 mm. Kärlet har olika uppgifter att fylla beroende på vad man använder produkten till. Dels kan kärlet användas ensamt som ett durkslag eller tillsammans med bordet. Då bordet används som ett planeringsbord kan kärlet fungera som ett stöd under bordet samt som en uppsamlare.

planteringsbord planteringsbord


Om detta planteringsbord

Uppfinnare av detta planteringsbord är Cadtech i Älmhult som med stöd av ALMI utvecklat, startat tillverkning och försäljning av detta planteringsbord som också kan användas till andra saker som tex. pysselbord, bärrensare och durkslag. Planteringsbordet, bord och kärl är designskyddade.

Nedan länkar till andra sidor på sidan Planteringsbord.se

Webbshop Hem Köpa den produkt
Kontakt Om företaget Bli återförsäljare